MAKRONER

Jeg har allerede en annen oppskrift på makroner, som veldig mange er fornøyde med, men på disse makronene har jeg irritert meg over at de ikke blir helt perfekte.. Det blir litt store føtter og jeg vet at noen sliter med å få de helt fulle. Derfor har jeg prøvd meg frem og tilbake på nye oppskrifter og har endelig...

Disse nydelige sjokolademakronene, har et himmelsk, silkemykt sjokoladefyll! De smelter i munnen og er rett og slett bare helt fantastiske. Og det bedte av alt, er at av fyllene jeg har oppskrift på er dette det enkleste og ikke minst billigste fyllet å lage.

Pasjonsfrukt er en frukt som har kommet mer og mer inn på det norske markedet de siste årene. Disse nydelige makronene er perfekte til å pynte med på bordet på sommerfesten, eller bruke til å dekorerer diverse kaker! Du finner også hele prosessen med å bake disse pasjonsfruktmakronene i filmene nederst på siden!

Suksessmakron

24.11.2019

Tidligere har jeg lagt ut oppskrift på nydelig suksess terte! Med å fylle makronene med suksesskrem, gjorde at disse makronene ble verdens beste. Anbefales på det sterkeste!

Sjokolade! ALLE liker sjokolade. Her får du dobbelt opp, sjokolade i selve makronen og i fyllet!

Nå som julen nærmer seg, må man finne noen smaker som minner om jul. Og hva minner vell ikke mer om jul enn ekte candy cane? Nedest på siden ligger filmer som tar deg gjennom hele prosessen med å lage makroner.

Vi her i Skandinavia er veldig glad i lakris, jeg kan hvertfall spise en hel pose full av lakris! Ungene elsker dem, og du kan tilsette salt eller hockeypulver om du vil prøve en annen vri enn bare vanlig lakris!

Man kan helt fint bruke mandelmel som kjøpes i butikken, det er enklere og raskere. Men det er ikke spesielt billig. Så hvis du vet du skal bake masse makroner så lønner det seg å lage mandelmelet ditt fra bunnen av selv. Med hjemmelaget mandelmel så får du en dypere mandelsmak i makronene, noe som er helt nydelig!

Makroner. Alle elsker makroner. Hvis du ikke liker makroner, så er det fordi du ikke har smakt den rette for deg. Det er kun fantasien som setter grenser for hva slags makroner du kan lage, både i smaken og utseende. Så her er det bare å være kreativ!